FERDİ ÖZMEN ÖLDÜRÜLDÜ;TÜM AYRINTILAR
Ferdi Özmen İstanbul'da Öldürüldü
GÜNCELLEME
FERDİ ÖZMEN CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME
İNFAZIN ARDINDAN KORKUTAN ŞÜPHE
Ferdi Özmen'in paylaşımları nedeniyle tehditler aldığını gösteren mesajlar da ölümünden sonra Twitter ve Facebook'ta dolaşmaya başladı.
Özmen'in Twitter'da paylaştığı son tweetleri ise şöyle:
CENAZESİ ADLİ TIP'TAN ALINDI
Dün akşam amcası Tekin Özmen ile birlikte Sarıyer Caddesi'ndeki bir restoranda yemek yedikten sonra otomobiline binen 30 yaşındaki Ferdi Özmen, kimliği belirsiz bir kişi tarafından araçtan indirildikten sonra tabancayla vurularak öldürülmüştü. Özmen'in yakınları cenazelerin almak için saat 12.00 sırlarında İstanbul Adli Tıp Kurumu'na geldi.
ACILI ANNE:OĞLUMUN KATİLİ BULUNSUN
Cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen acılı anne Gülnaz Akkuş, oğlunun katilinin bulunması için gerekenin yapılmasının isteyerek, "İlk evliliğimden olan çocuğumdu. Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma seslenmek istiyorum. Çocuğumun katili kimse bulunsun. Gencecik 30 yaşında çocuğum kara toprakta" dedi.
TEHDİT EDİLİYORMUŞ
Özmen'in yakını Sadi Kılınç ise, "Kardeşi Murat, abisinin tehdit edildiğine dair kendisine bazı şeyler söyledi. Ne amaçla tehdit edildiğini paylaşmamış. İnternet sitesinde yer bildirimi yapmış, şuradayım diye. Bunu tanıyan bilen bir kişi ki bir anda oluyor. Programlanmış gibi geliyor" diye konuştu.
YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ
Yapılan otopsinin ardından Özmen'in cenazesi ailesine teslim edildi. Cenazenin çıktığı sırada Özmen'in bazı yakınlarının fenalaştığı görüldü. Cenaze, Ordu'nun Kabadüz İlçesi'nde defnedileceği öğrenildi.
Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Sarıyer, İstinye Mahallesi, Çayır Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, amcası Tekin Özmen ile birlikte Sarıyer Caddesi'ndeki bir restoranda yemek yiyen 30 yaşındaki Ferdi Özmen, daha sonra mekandan ayrılarak Çayır Sokak'taki aracına bindi. Özmen, amcasıyla otomobile bindikten hemen sonra yanlarına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi tarafından araçtan indirilerek tabancayla vuruldu.
ŞÜPHELİ SALDIRI SONRASI OLAY YERİNDEN KAÇTI
Şüpheli saldırı sonrası olay yerinden kaçarken, ağır şekilde yaralanan Ferdi Özmen çevredeki vatandaşlar tarafından araçla Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye getirildi. Özmen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ferdi Özmen'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
dha
Sosyal Paylaşım sayfaları takipçilerinin yakından tanıdığı ve Atatürk hayranlığıyla bilinen Ferdi Özmen İstanbul Sarıyer'de bu gece öldürüldü. Mesudiye Zile Beyağaç'tan olan Orduluların yakınen tanıdığı, radyocu Ferdi Özmen bu gece Sarıyer'de saldırıya uğradı. Otomobilinde öldürülen Ferdi Özmen'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Twitter fenomeni Ferdi Özmen cinayetinde sosyal medya şüphesi
SARIYER’de 30 yaşındaki Ferdi Özmen, park halindeki aracına bindikten hemen sonra bir kişi tarafından araçtan indirilerek tabancayla vuruldu. Hastaneye kaldırılan Özmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında İstinye Mahallesi'nde meydana geldi. Amcası Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Tekin Özmen ile birlikte Sarıyer Caddesi’ndeki bir restoranda yemek yiyen 30 yaşındaki Ferdi Özmen, daha sonra mekandan ayrılarak aracına bindi. Özmen, otomobile bindikten hemen sonra yanlarına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi tarafından araçtan indirilerek tabancayla vuruldu.
Şüpheli saldırı sonrası olay yerinden kaçarken, ağır şekilde yaralanan Ferdi Özmen çevredeki vatandaşlar tarafından araçla Maslak’ta bulunan özel bir hastaneye getirildi.
Özmen, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ferdi Özmen’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
SOSYAL MEDYADA CİNAYET HAKKINDA BUNLAR KONULUŞUYOR
Ferdi Özmen özellikle sosyal medyada Atatürk hayranlığı ile tanınıyordu. Dün akşam silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesinin üzerinden Twitter ve Facebook üzerinde, bu saldırının kişisel bir olaydan çok siyasi bir nedenden dolayı gerçekleştiği iddiaları dolaşmaya başladı.
Sosyal medyada tanınan Ferdi Özmen’in yaptığı paylaşımlar nedeniyle, yine sosyal medyadan tehdit aldığı iddia ediliyor. Cinayetin ardından, takipçileri sosyal medya üzerinden Özmen’e gelen tehdit mesajlarını yayınlamaya başladı. Bu mesajların arasında Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurulan belgelerin de yer aldığı görülüyor. Kimileri ise bu durumun siyasi bir nedeni olmadığını ve olayın kişisel bir hesaplaşmadan kaynaklandığını belirtiyor.
Ferdi Özmen, silahlı saldırıya uğramadan birkaç saat önce Facebook üzerinde bulunduğu konumu paylaştığı da görülüyor.
Aynı zamanda Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Tekin Özmen’in de yeğeni olan Ferdi Özmen’in ölümünün ardından Beşiktaş Belediye Başkanı attığı tweette üzüntüsünü belirtti.
Kaynak: